spot_img

Vali Gül’ün bayram ziyaretleri

İstanbul Valisi Gül, Kurban Bayramı arifesinde ilk olarak Edirnekapı Polis, Kara, Deniz, Hava ve 15 Temmuz Şehitliklerine ziyarette bulundu.

Şehitlerin yakınlarına başsağlığı dileyen Vali Gül, protokol mensupları ile şehitler için dua ederek kabirlerine karanfil bıraktı.

Gül, Kurban Bayramı arifesinde şehit polis Zeki Kürşat Çulha ile şehit asteğmen Fatih Baykut’un ailelerini ziyaret etti. Ailelerle bayramlaşan Vali Gül’e, Bahçelievler Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe ve İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş eşlik etti.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) gazisi Tolga Kelho ile 15 Temmuz gazisi Şerife Özkara’nın evlerine giden Vali Gül'e Kaymakam Boztepe eşlik etti.

Gül, ziyaretlerin ardından vefat eden ilahiyatçı Yusuf Kavaklı’nın Fatih Camii’nde kılınan cenaze namazına katıldı. Vali Gül, merhum Kavaklı’nın ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.

Bahçelievler Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe ve İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ın eşlik ettiği Şenlikköy Polis Merkezi ziyaretinde Vali Gül, polislerle bayramlaşarak denetleme defterini imzaladı.

Vali Gül, AFAD Arama ve Kurtarma Birliği’ni ziyaret etti. AFAD personelleriyle bayramlaşan ve çalışmalara ilişkin bilgi alan Vali Gül’e, ziyaretinde Bahçelievler Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe ve İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş eşlik etti.

Kaçırılmaması Gerekenler