spot_img

Bitget Rezerv Kanıtı, kullanıcı varlıklarında yüzde 46 arttı

Global kripto varlık platformu ve Web3 şirketi  Bitget, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), USDT ve USDC rezerv oranlarını gösteren rezerv kanıtının (PoR) şeffaf takibi için aylık güncellemesini paylaştı. Mayıs ayına kıyasla Haziran ayında kullanıcıların BTC, USDT, ETH varlıkları sırasıyla yüzde 9, yüzde 10 ve yüzde 46 oranında artış gösterdi. Son Rezerv Kanıtı raporu, tüm varlıklar için yüzde 163'ün üzerinde rezerv oranı ile Bitget'in güvenliğinin altını çizdi. BTC, ETH ve USDT oranları sırasıyla yüzde 294, yüzde 169 ve yüzde 103 iken USDC yüzde 662'nin üzerinde bir oranla karşılanıyor.

Yayınlama sırasında Bitget Rezerv Kanıtı, 5.714 BTC, 68.674 ETH, 935M USDT ve 60M USDC'nin üzerinde varlığa sahip. Toplam 2,9 milyar dolarlık rezerv Bitget'in güvenli ve emniyetli bir borsa sürdürme çabalarını sembolize ediyor.

Güncellenen Rezerv Kanıtı, Bitget'in sektör standardı olan yüzde 100'den fazla rezerv tutma konusundaki kararlılığını gösteriyor ve bu da kullanıcıların varlıklarının güvende olduğunu etkili bir şekilde garantisini veriyor. Platform, tüm kullanıcı varlıkları çekilse bile kullanıcı çekme işlemlerini karşılayabilecek kapasitede Bitget'in Haziran ayındaki Rezerv Kanıtı, kullanıcı varlıklarını kriptografik kanıtlar, açık cüzdan sahipliği ve yinelenen denetimler yoluyla doğrulamakta. Saklama kuruluşu, tüm kullanıcı varlıklarının toplamını aşan veya eşit olan zincir içi likit rezervlerin varlığına dair şeffaflık ve kanıt sağlıyor. Bitget bunu başarmak için her kullanıcı hesabının varlıklarının özetini Merkle ağacındaki bir yaprak düğümünde tutuyor. Her kullanıcı, Merkle ağacının yaprak düğümlerinde depolanan kullanıcı varlıklarının toplam miktarını kontrol ederek varlıklarının Merkle ağacında var olduğunu doğrulayabilir.

Bitget CEO'su Gracy Chen, "Bitget en büyük Web3 şirketlerinden biri olma yolunda ilerlerken, bu büyümenin sürekli olarak kullanıcıların gerçekten güvendiği ve kendilerini güvende ve kullanımı kolay hissettiği bir ürün ekosistemi oluşturarak elde edildiğinin altını çizmek istiyoruz. Şeffaf Rezerv Kanıtının ilk uygulayıcıları olarak, kullanıcıların güvenliğinin önceliğimiz olduğuna inanıyoruz," dedi.

Bitget, endüstri standardından daha yüksek bir Rezerv Kanıtı sağlamanın yanı sıra, en son koruma fonu raporuna göre şu anda 400 milyon doların üzerinde değere sahip 300 milyon dolarlık Koruma Fonu ile kullanıcılarına fazladan sigorta sağlıyor. Bu, platforma siber güvenlik tehditlerine karşı ekstra bir dayanıklılık katmanı ekliyor. Kendi eylemlerine veya işlem davranışlarına atfedilmeyen talihsiz olaylarda hesapları tehlikeye giren kullanıcılar, Bitget Koruma Fonu aracılığıyla talepte bulunabiliyor.

Bitget, Açık Pozisyon (OI) göstergesinin geçen ay 6 milyar doları aşması ve toplam piyasanın yüzde 25'lik önemli bir payını elde etmesiyle kripto türevleri alanında liderliğini sürdürüyor. Geçtiğimiz 30 gün içinde Bitget, 1,3 milyar dolarlık yeni sermaye ile tüm merkezi borsalar arasında en yüksek aylık girişi kaydederek sektör lideri konumunu güçlendirdi.

Gerçek zamanlı Rezerv Kanıtı takibi için: https://www.bitget.com/proof-of-reserves

Bitget Hakkında

2018 yılında kurulan Bitget, dünyanın önde gelen kripto varlık platformu ve Web3 şirketidir. 100'den fazla ülke ve bölgede 20 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veren Bitget borsası, öncü Copy Trade özelliği ve diğer işlem çözümleriyle kullanıcıların daha akıllı işlemler yapmalarına yardımcı olmayı taahhüt eder. Eskiden BitKeep olarak bilinen Bitget Wallet, cüzdan işlevselliği, swap, NFT Pazar Yeri, DApp tarayıcısı ve daha fazlasını içeren bir dizi kapsamlı Web3 çözümü ve özelliği sunan dünya standartlarında çok zincirli bir kripto cüzdanıdır. Bitget, efsanevi Arjantinli futbolcu Lionel Messi ve resmi eSpor etkinlikleri organizatörü PGL de dahil olmak üzere güvenilir ortaklarla yaptığı iş birlikleri aracılığıyla bireylere kriptoyu benimsemeleri için ilham veriyor. 

Daha fazla bilgi için: Web Sitesi | Twitter | Telegram | LinkedIn | Discord | Bitget Wallet 

Kaçırılmaması Gerekenler