spot_img

Süper zenginler Paris Olimpiyatları özel paketlerine 500 bin dolara kadar harcama yapıyor

Küresel süper zenginlerin üyeleri, Paris 2024 Olimpiyatları için, organizatörlerin sporcularla tanışma, sporcu köyüne erişim ve "açılış töreninin bir parçası olma şansı" içerdiğini iddia ettikleri "ultra özel" paketlere 500 bin dolara kadar para harcıyor.

Basketbol yıldızı LeBron James'in menajeri ve tenisçi Rafael Nadal'ın halkla ilişkiler müdürünün ortak olduğu bir "uluslararası deneyim ajansı" olan GR8 Experience, erkekler 100 metre finalleri ve açılış töreni gibi 14 etkinliğe bilet içerdiğini iddia ettiği Olimpiyat paketlerini 381.600 dolara satıyor.

Ajans, A kategorisi olarak adlandırılan biletlere ek olarak, sporcularla buluşma ve tanışma, sporcu köyü gibi kısıtlı alanlara turlar, Louvre'a mesai sonrası özel erişim ve "Versay Sarayı'nda kral yemeği" gibi "paranın satın alamayacağı deneyimler" ayarlayabileceğini iddia ediyor.

GR8 Experience'ın CEO'su Barnabas Carrega Guardian'a yaptığı açıklamada şirketinin süper zenginlere "sporcularla geçirilen zaman da dahil olmak üzere halka açık olmayan erişim" sunduğunu söyledi. Hangi sporcularla anlaştığını söylemekten kaçınan Carrega, daha önce Nadal ve diğer tenis yıldızı Novak Djokovic ve eski İtalyan Olimpiyat kayakçısı Giorgio Rocca ile özel etkinlikler düzenlediğini söyledi.

 

Kaçırılmaması Gerekenler