spot_img

Geri sayım başladı: İstanbul Marketing Summit’e son 3 gün

Türkiye’nin önde gelen pazarlama etkinliklerinden İstanbul Marketing Summit için geri sayım başladı. İş dünyasını, iletişim profesyonellerini ve pazarlama dünyasını bir araya getirecek İstanbul Marketing Summit Kırılma Noktası, 13 Mayıs Pazartesi günü Zorlu PSM’de gerçekleşecek. Teknolojideki değişmelerle birlikte yeniden tanımlanan iş dünyasını ele alacak etkinlikte, önümüzdeki dönemde pazarlama dünyasında yaşanacak değişimlere de yer verilecek.

Birçok önemli ismi konuşmacı olarak ağırlayacak İstanbul Marketing Summit’te Microsoft Türkiye Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Cavit Yantaç, Meta Ajanslar ve Ekosistem Ortaklıkları Yöneticisi Serkan Tavşanoğlu, Destek Patent CEO’su Faruk Yamankaradeniz, Twozero Ventures Yönetici Ortağı Yiğit Arslan, iyzico Pazarlama Direktörü İpek Regay, Psikoterapist Orkun Ozocak, İklim Değişikliği ve Sürdürülebilirlik Yönetimi Müdürü TSKB Çağla Eker Altunkulp, Garanti BBVA Pazarlama, Ürün Yönetimi ve Pazar Ortaklıkları Genel Müdür Yardımcısı Ulaş Erdur ve CarrefourSA Pazarlama & Kurumsal İletişim Grup Müdürü Melis Karatay Ebin gibi önemli isimler konuşmacı olarak sahne alacak.

Olimpiyat ve Dünya Şampiyonu Milli Boksör Busenaz Sürmeneli İstanbul Marketing Summit’te konuşacak

2020 Yaz Olimpiyatları, 2019 ve 2022 Dünya Boks Şampiyonası, 2024 Avrupa Boks Şampiyonası’nda altın madalya kazanan milli sporcu Busenaz Sürmeneli, İstanbul Marketing Summit’te konuşmacı olarak yer alacak. Busenaz Sürmeneli’nin başarı hikayesini ve motivasyon sırlarını paylaşacağı etkinlikte Somer Sivrioğlu gibi daha birçok önemli isim sahneye çıkacak.

MasterChef Türkiye jüri üyesi olarak tanınan Efendy Group CEO’su Somer Sivrioğlu, mutfağın markalaşma hikayesini katılımcılarla paylaşırken, dünyanın önde gelen şirketlerinin yöneticileri teknoloji dünyasının geleceğine ilişkin konuşmalar gerçekleştirecek. Pazarlama dünyasının geleceğine ışık tutacak etkinlikte, ajans yöneticileri konuya dair görüşlerini paylaşacak.

Kaçırılmaması Gerekenler